Module 2 – Toename Sessie 1

Welkom bij de Traffic Toename Module en mijn complimenten dat je hier belandt bent, top! Voordat we gaan starten met de volgende fase van de SEO Succes Formule is het van groot belang dat je de voorgaande module hebt toegepast, het draait in dit traject alleen maar om toepassen!

Het is van groot belang dat je nu al je laaghangend SEO fruit lijst klaar hebt. Want daarmee ga je straks in de Topsnelheid Module mee aan de slag.

Maar voordat we dat gaan doen is ook van extreem groot belang dat je de Google Ranking Factoren  goed begrijpt.

Want het spel is veranderd, het is niet meer zo dat je met wat content online kunt knallen bovenaan in Google gaat komen.

We hebben nu te maken met een hoge EAT score en oppassen als je een YMYL website hebt, allemaal factoren waar je enorm mee kunt scoren of enorm mee kunt dalen in Google.

Zodra dat staat kan je door naar de Topsnelheid Module en dan gaan we opschalen naar grote hoeveelheden bezoekers per dag met de nieuwste content marketing multiplier tactieken.

In de traffic toename module gaan we vooral de focus leggen op de meest belangrijke Google Ranking Factoren.

Er zijn meer dan 200+ rankingfactoren waardoor veel ondernemers door het bomen het bos niet meer kunnen zien.

Wat vindt Google echt belangrijk? En als jij momenteel minder bezoekers krijgt dan voorheen, waar komt dat door? Hoe kun je weer een boost krijgen?

Dat en meer ga je in de traffic toename module ontdekken.

Nadat je deze module hebt afgerond weet jij:

  • Hoe je het beste jouw E-A-T score kunt verhogen
  • Hoe je de SEO techniek op orde krijgt zonder technisch te zijn
  • Hoe je met E-A-T een oneerlijk voordeel kunt krijgen in Google!

Om verder te gaan is het noodzakelijk dat je de HELE video hebt bekeken. Ga daarna naar de volgende sessie (2) en klik dan pas op  ‘mark as complete’ bij beide sessies om door te kunnen gaan!